Selecteer een pagina

De voeding

Met verstand gezond

 

“Waarom wist ik dit niet?” Dit is regelmatig de reactie van mensen op mijn Ortho Moleculair consult.

Ortho moleculair betekend eigenlijk goede moleculen toevoegen aan je lichaam. Wanneer je goede gezonde voeding eet kan het lichaam door deze goede moleculen op veel fronten zelf herstellen.

Tijd is de grote factor

We zijn drukker dan ooit

De eerste stap om tot grote veranderingen te komen is het ontbijt. En ja dat is nog niet altijd zo gemakkelijk. Vooral omdat er in de ochtend weinig tijd is en iedereen gehaast is. Herken jij je hierin? Start dan eens met een snel en voedzaam ontbijt >>

De douche voor je darmen

Je darmen zorgen voor de opname van je voedsel. Hoe schoner je darmen hoe beter dit gaat. Pak hiervoor de Aloëmax drank

Boost je dag

Theedrank met kruidenextracten is onze kenmerkende theemelange. Dit is de perfecte keuze wanneer je een caloriearme kruidendrank nodig hebt om jouw dag een boost te geven.

voed iedere lichaamscel

Een verantwoorde maaltijdvervanger die je bij het ontbijt, de lunch of het avondeten kunt nemen. Het bevat veel proteïnen die het onderhoud en de groei van spiermassa ondersteunen, en het is uitgebalanceerd met belangrijke vitaminen en mineralen plus vetten.

Maak jezelf weerbaar

Microvoedingsstoffen spelen een vitale rol in het reguleren van processen in het lichaam die van invloed zijn op uw gezondheid en prestaties.

Druk bezette dagen is topsport

Nachtrust is een belangrijke herstel factor. Help jouw herstel met de juiste suppletie

Diensten

Stap in de mogelijkheden

Bedrijfpresentaties

Een verandering aanbrengen in jouw gewoonten gaat eenvoudiger met steun om je heen. Dit kan in privé en ook voor jouw bedrijf. 

Bekwaam je met een boek

Vanuit het Meo concept is er een boek geschreven wat een prachtig naslagwerk is om de juiste keuzes te maken op het gebied van voeding.

Cursus voeding

Is jouw interesse gewekt en wil je de diepte in? Dan is er een geweldige cursus om ook echt te begrijpen wat voeding op je persoonlijke prestatie aan invoeld heeft. 

Kennis is macht

Vitaliteit onderscheid jou

Ontdek de kracht van voeding en de invloed ervan op jouw prestaties en bedrijfsprocessen. Met kennis over voeding zul je merken dat je meer energie krijgt, wat leidt tot positieve resultaten en verbeterde bedrijfsprocessen. Laat voeding jouw sleutel zijn tot succes en optimalisatie. 

Prijzen

Abonnementen naar behoefte

Je kunt kiezen uit wat jij nodig hebt en jou verder helpt in jouw groei, hulp nodig in de keuze? neem gerust contact op. 

kom in contact

13 + 12 =

Het Var 47, 8939 BJ Leeuwarden
+31 625 486 269
info@javaba.nl